Å levere inn bilen til oss skal være enkelt
Vi tilbyr effektiv problemløsning
Vi har alltid kunden i fokus!

Samarbeidspartnere

Mekonomen

Mekonomen er vår fremste samarbeidspartner, og vi har vært medlem av Mekonomenkjeden helt siden vår oppstart i 1967.

mekonomen.no

Autoutstyr

Autoutstyr AS har i 35 år  vært – og er – en viktig aktør i det meget krevende markedet som betjener profesjonelle bilverksteder, fortrinnsvis i nedre Buskerud og Vestfold.

Selskapets mål har hele tiden vært å være i stand til å kunne levere bildeler verkstedene til
enhver tid etterspør, til rett pris og til de rette betingelser.

autoutstyr.no

Hellanor

Hellanor AS er et 100% eid datterselskap av Hella KGaA i Lippstadt, Tyskland. Firmaet ble etablert i 1963, har nå sitt hovedkontor på Skytta i Nittedal og importerer og distribuerer ledende merkenavn innen bildeler og bilutstyr til de fleste bilmerker.  Som totalleverandør har vi en landsdekkende distribusjon via våre 24 avdelinger og 8 Hellanor Partnere.

hellanor.no

Riis Bilglassgruppen

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede. Vi har ca 80 verksteder fordelt i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Glassarbeider på alt av person- vare- og lastebiler, foruten andre transportmidler, vil bli like fagmessig behandlet ved alle Riis Bilglass sine verksteder. Ved å velge et Riis Bilglass-verksted er du garantert et høyverdig håndverksmessig utført arbeid på bilen din.

bilglass.no

Bilxtra

AS Sørensen og Balchen er en av de eldste og mest tradisjonsrike aktører i bilbransjen.
Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

Leverandør til det norske ettermarked
I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker.

bilxtra.no

Meca

MECA-konsernet er en ledende aktør innen det skandinaviske ettermarkedet for bilreservedeler, verktøy og verkstedutstyr for bilverksteder og partnere. Vi arbeider for et enklere og mer kostnadseffektivt bilhold, med høyeste kvalitet og service.
Dette lykkes vi med ved å være en attraktiv samarbeidspartner for de verkstedene som er tilsluttet vårt verkstedskonsept MECA Car Service. For de tilsluttede verkstedene innebærer samarbeidet en enklere hverdag med raske og nøyaktige leveranser fra vår skandinaviske kjede som tilbyr et nøye utvalgt sortiment av høyeste kvalitet. Foretaket omfatter i dag opp mot 80 lokale avdelinger.

meca.no